Karakteristieke bouw

Alle ruimte, uniek wonen

Een nieuwbouwproject op de plaats van de Pastoor van Arskerk, bestaande uit 16 woningen in de koopsector. Ieder type woning heeft een eigen uiterlijk en unieke kenmerken die allemaal passen binnen de sfeer van de pastorie. Lees hier meer over verschillende woningtypes

  • 10 appartementen
  • 2 pastorie woningen en 3 appartementen
  • Vrijstaande villa
interior
duurzame transformatie

Unieke architectuur

pastorale nieuwbouw woningen
pastorale intrieur woningen
pastorale chairs grass
pastorale terras
pastorale achterkant
interior modern
pastorale nieuwbouw woningen
pastorale nieuwbouw woningen
pastorale chairs grass
interior modern

Open de
deuren naar jouw woondroom

De Pastoor van Arskerk in Delft wordt getransformeerd tot een project van zestien duurzame en unieke nieuwbouwwoningen. De bijzondere cirkelvormige constructie van de originele kerk blijft behouden, maar door de verwijdering van de gevels en koepel ontstaat een open colonnade waarmee de groene omgeving goed tot zijn recht komt. Binnen de colonnade bevinden zich de tien appartementen. Op de plaats van de oude pastorie komen twee woningen met diepe tuin, drie appartementen met unieke kenmerken en een ruime vrijstaande villa.

Meer over pastorale

pastorale plattegrond
Een bruisende omgeving

Hof van Delft

Pastorale ligt op een ideale plek. Het project wordt gerealiseerd op een groene en ontspannen locatie aan het water nabij het Agnetapark en het Wilhelminapark. De Kappeyne van de Coppelostraat is een mooie, groene, aan een singel gelegen straat in de populaire wijk Hof van Delft. In de wijk Hof van Delft wonen veelal (jonge) gezinnen en de voorzieningen passen helemaal bij de wensen en behoeften van deze doelgroep. De wijk beschikt over een ruim aanbod winkels en onderwijsinstellingen op loop- of fietsafstand.

Meer over de locatie

pastorale window
pastorale window
pastorale window
pastorale window